GEVEN

Je kunt het werk van Evangelisch Centrum Europoort op verschillende manieren ondersteunen. Op deze pagina kun je hier alles over vinden. Heb je vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.

Er zijn verschillende opties om Europoort financieel te ondersteunen. Je kunt bijvoorbeeld direct geven via deze pagina. Daarbij heb je de mogelijkheid om aan te geven of het om een eenmalige of periodieke gift gaat.

Bankoverschrijving
Dat kan door een gift over te maken op rekeningnummer 480281440 of giro 6706 t.n.v. Evangelisch Centrum Europoort. Het IBAN nummer is NL47ABNA0480281440.

Machtigingskaart / contant
Tijdens de samenkomsten kun je een machtigingskaart invullen voor een eenmalige gift. Deze kun je in de collectezak deponeren. Uiteraard kun je ook contant geld in de collectezak geven.

 

DIRECT GEVEN

(Pas het onderstaand formulier aan naar het gewenste bedrag door op het bedrag te klikken.)

Geef € -

(Pas het onderstaand formulier aan naar het gewenste bedrag door op het bedrag te klikken.)

Totaal: € -

CONTACT OPNEMEN

Naam

E-mailadres

Onderwerp

Jouw bericht

Door dit contactformulier in te vullen ga je akkoord met ons privacy reglement. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en gebruiken deze enkel voor het doeleinde waartoe het formulier wordt ingevuld. Jouw gegevens worden door EC Europoort niet aan derden verstrekt.