Groeps-Bevrijdingstraject

Verlang jij naar meer vrijheid, innerlijke genezing en bevrijding? Het team Bevrijdingspastoraat staat voor jou klaar!

Verlang jij naar meer vrijheid, innerlijke genezing en bevrijding? En ben jij bereid hiervoor 10 weken apart te zetten? Het team Bevrijdingspastoraat staat voor jou klaar. 

Dit najaar start er weer een groep bevrijdingstraject. Je ontvangt onderwijs, gebed en persoonlijke begeleiding. Wil jij deze cursus graag volgen maar je bent geen deel van Europoort? Geen probleem!  We verwelkomen je graag. 

Stap vanaf 22 september in voor tien woensdagen vanaf 19.30 tot 21.15 uur.  

 “Hoe ziet dit traject eruit? Na een persoonlijke intake van ongeveer een uur gaan we groepsgewijs aan de slag.  Na de kennismaking in de groep wordt er per week een onderwerp behandeld. Deze onderwerpen zijn wat we noemen “open deuren”. Een open deur kan door verschillende oorzaken ontstaan en demonische invloed kan hierdoor een ingang krijgen. Ook de emotionele gebieden gaan we langs. Deze kunnen ook een rol spelen, waardoor je belemmerd wordt in je vrijheid. Per onderwerp ga je thuis een vragenlijst invullen, samen met de Heer, biddend en onderzoekend. Tijdens de avonden gaan we de onderwerpen doorbidden en krijg je onderwijs. Ook is er ruimte om vragen te stellen.

Hoe lang duurt het traject?  De intake vindt plaats in de maand september. Het is een traject van 10 avonden en we komen wekelijks op de woensdag avonden bij elkaar. We starten op woensdag 22 september en de laatste avond is woensdag 1 december (de herfstvakantie is er GEEN sessie). Inloop vanaf 19:00, start 19:30 en eind 21:30.

Om je relatie met God, Jezus en de Heilige Geest te versterken adviseren wij  voorafgaand aan het traject een  SOZO gebed  Dit gaat je helpen om Gods stem beter te verstaan en leugens en bolwerken op te ruimen. Een goede voorbereiding op het traject! Geef bij jouw aanmelding ook aan als je een SOZO gebed aanvraagt.

Het bevrijdingsteam heeft een hart en passie om mensen in herstel en vrijheid te brengen en wij kijken uit naar wat God gaat doen!

Wil jij je aanmelden of wil je meer informatie ontvangen?  Gebruik dan het formulier hieronder of mail naar bevrijdingspastoraat@europoortinternational.nl

 

   

  CONTACT OPNEMEN

  Door dit contactformulier in te vullen ga je akkoord met ons privacy reglement. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en gebruiken deze enkel voor het doeleinde waartoe het formulier wordt ingevuld. Jouw gegevens worden door EC Europoort niet aan derden verstrekt.

  Mail ons

  Bel ons

  Vind ons

  .

  Nieuwe Binnenweg 324, Rotterdam