Groeps-Bevrijdingstraject

Verlang jij naar meer vrijheid, innerlijke genezing en bevrijding? Het team Bevrijdingspastoraat staat voor jou klaar!

LET OP: DE GROEP IS VOL VOOR HET SEIZOEN 2022

Na de zomer start er weer een groeps-bevrijdingstraject. Jij gaat zelf aan de slag samen met God, Jezus en de Heilige Geest. Je ontvangt onderwijs, gebed en persoonlijke begeleiding. Wil jij deze cursus graag volgen maar je bent geen deel van Europoort? Geen probleem!  We verwelkomen je graag. Bekijk hier onze video met getuigenissen van het afgelopen jaar!  

Stap vanaf 21 september in voor 10 woensdagen van 19.30 tot 21.30 uur.  

 “Hoe ziet dit traject eruit? Na een persoonlijke intake van ongeveer een uur gaan we groepsgewijs aan de slag.  Er wordt per week een onderwerp behandeld. Deze onderwerpen zijn wat we noemen “open deuren”. Een open deur kan door verschillende oorzaken ontstaan en demonische invloed kan hierdoor een ingang krijgen. Ook gaan we de emotionele gebieden en ongezonde houding en gedrag langs. Deze kunnen ook een rol spelen, waardoor je belemmerd wordt in je vrijheid. Per week ga je thuis onderwijs over het onderwerp doorlezen en een vragenlijst invullen. Dit doe je samen met de Heer, biddend en onderzoekend. Tijdens de avonden gaan we de onderwerpen doorbidden en krijg je aanvullend onderwijs en is er aanbidding en stille tijd. 

Hoe lang duurt het traject?  De intake vindt plaats in de maand juni/juli/augustus en september. Het is een traject van 10 avonden en we komen wekelijks op de woensdag avonden bij elkaar. We starten op woensdag 21 september en de laatste avond is woensdag 30 november (in de herfstvakantie is er GEEN sessie). Inloop vanaf 19:00, start 19:30 en eind 21:30.

Welke kosten zijn eraan verbonden? Wij vragen een bijdrage van minimaal 10 euro voor thee, koffie en de kopieerkosten. Verder moedigen wij jou aan om een vrije gift te doen. 

We werken aan de hand van het boek vrijspraak https://www.bol.com/nl/s/vrijspraak+marie+therese+van/. Dit boek dien je zelf aan te schaffen en kost ongeveer 17 euro. 

Eventuele voorbereiding: Om je relatie met God, Jezus en de Heilige Geest te versterken adviseren wij  voorafgaand aan het traject een  SOZO gebed  Dit gaat je helpen om Gods stem beter te verstaan en leugens en bolwerken op te ruimen. Een goede voorbereiding op het traject! Geef bij jouw aanmelding ook aan of je een SOZO gebed aanvraagt.

Het bevrijdingsteam heeft een hart en passie om mensen in herstel en vrijheid te brengen en wij kijken uit naar wat God gaat doen!

Wil jij je aanmelden of wil je meer informatie ontvangen?  Gebruik dan het formulier hieronder of mail naar bevrijdingspastoraat@europoortinternational.nl

 

   

  CONTACT OPNEMEN

  Door dit contactformulier in te vullen ga je akkoord met ons privacy reglement. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en gebruiken deze enkel voor het doeleinde waartoe het formulier wordt ingevuld. Jouw gegevens worden door EC Europoort niet aan derden verstrekt.

  Bel ons

  Vind ons

  .

  Nieuwe Binnenweg 324, Rotterdam