Groeps-Bevrijdingstraject

Verlang jij naar meer vrijheid, innerlijke genezing en bevrijding?

Het team Bevrijdingspastoraat staat voor jou klaar!

meld je aan!

Wij bieden jou geestelijke hulp en begeleiding in een groepsbevrijdingstraject. Het bevrijdingsteam heeft een hart en passie om mensen in vrijheid en innerlijk herstel te brengen. Zodat jij verder in je bestemming van God kan komen. 

Jij gaat tijdens het traject zelf aan de slag samen met God, Jezus en de Heilige Geest. Je ontvangt onderwijs, gebed en persoonlijke begeleiding. Wil jij dit traject graag volgen maar je bent geen deel van Europoort? Geen probleem!  We verwelkomen je graag.

We verwelkomen je graag. Bekijk hier onze video met getuigenissen van het afgelopen jaar!

Stap in voor 7 woensdagen van 19.00 tot 21.30 uur.  

Hoe ziet dit traject eruit?

Na jouw persoonlijke intake gaan we groepsgewijs aan de slag.  Om de week wordt er een ander onderwerp behandeld. Deze onderwerpen zijn wat we noemen “open deuren”. Een open deur kan door verschillende oorzaken ontstaan en demonische invloed kan hierdoor een ingang krijgen. Ook de emotionele
gebieden en ongezonde houding en gedrag gaan we langs. Deze kunnen ook een rol spelen, waardoor je belemmerd wordt in je vrijheid. Tijdens de avonden is er aanbidding, stille tijd, krijg je onderwijs en gaan we de onderwerpen doorbidden. Als blijkt dat er extra individueel onderzoek en gebed nodig is dan maken we hiervoor een aparte afspraak.

Jouw gebedsbuddy: 

Tijdens het traject heb jij een gebedsbuddy die jou helpt en ondersteunt in jouw proces. Een gebedsbuddy is een luisterend oor en gebedsmaatje. Lukt het je niet om zelf een gebedsbuddy te vinden? Dan helpen wij jou. Ook jouw gebedsbuddy wordt geïnformeerd over de rol en taak van een gebedsbuddy.

Hoelang duurt het traject?

Het is een traject van 7 avonden en we komen iedere 2 weken op de woensdag avond bij elkaar. Inloop vanaf 19:00, start 19:15 en uiterlijk 21:30 uur is de avond afgelopen.

Wat wordt er van mij verwacht?  

Wij nemen bevrijding serieus en weten dat het hard werken is voor degene die bevrijding en innerlijke genezing wil ontvangen. Je gaat zelf thuis dagelijks aan de slag met het huiswerk en de vragenlijst. Je wordt verwacht aan alle 8 de sessies deel te nemen. Tijdens en na het traject praat en bid je wekelijks met je gebedsbuddy.

Welke kosten zijn aan het traject verbonden?

Wij vragen een bijdrage van minimaal 25 euro voor drinken, het materiaal en de kopieerkosten. Verder moedigen wij jou aan om een vrije gift te doen. We gaan langs de volgende onderwerpen: afgoderij, occultisme, valse religies, seksuele zonden, ongoddelijke zielsbanden, afwijzing, angst, boosheid, haat, onvergevingsgezindheid, leugens, zondige houdingen en gedrag en je huis reinigen.

Eventuele voorbereiding:

Om je relatie met God, Jezus en de Heilige Geest te versterken raden wij een SOZO-gebed https://europoortinternational.nl/sozo/ aan. Dit gaat je helpen om Gods stem beter te verstaan en leugens en bolwerken op te ruimen. Een SOZO-gebed is een advies en geheel vrijwillig en vrijblijvend.

Deelnemen aan het bevrijdingstraject of informatie ontvangen?

Gebruik dan het formulier hieronder of mail naar bevrijdingspastoraat@europoortinternational.nl

 

  CONTACT OPNEMEN

  Door dit contactformulier in te vullen ga je akkoord met ons privacy reglement. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en gebruiken deze enkel voor het doeleinde waartoe het formulier wordt ingevuld. Jouw gegevens worden door EC Europoort niet aan derden verstrekt.

  Bel ons

  Vind ons

  .

  Nieuwe Binnenweg 324, Rotterdam