Lieve Gemeente,

Hierbij een update over het samenkomen op zondagen naar aanleiding van de overheidsmaatregelen rondom het coronavirus. Wij geloven dat het belangrijk is om gehoor te geven aan de oproep van de overheid en om creatief Kerk te zijn met elkaar. Wij geloven dat geen virus de Kerk van Jezus Christus kan stoppen en dat de Kerk alleen maar sterker zal worden in onderlinge liefde. Zoals Agnes Veling vorige week zo mooi verwoordde, dat ons hart als gemeente in deze situatie verruimt zal worden.

Wij willen iedereen uitnodigen om de komende zondag in LifeGroup settings bij elkaar te komen, waar wij samen in elkaars huizen het brood breken en samen Kerk zijn. Ons jaarthema Home Sweet Home’ is profetischer dan wij hadden gedacht!

Praktische punten

  • Kom zondag als LifeGroup bij elkaar thuis op de tijd van de samenkomst (10.00 uur of 12.30 uur)
  • Ken je mensen binnen de gemeente die nog geen deel zijn van een LifeGroup, nodig deze dan uit om aan te schuiven.
  • Blijf de adviezen opvolgen: bij griepverschijnselen (als niezen, hoesten, keelpijn e.d.) wordt contact met andere aangemoedigd te vermijden, blijf dan dus alsjeblieft thuis.

Tot slot:
Heb je hulp nodig in het vinden van een LifeGroup om bij aan te sluiten? Mail ons dan via: lifegroups@eceuropoort.nl

Wil je een mooie preek samen beluisteren van Jan Sjoerd Pasterkamp, dan bevelen wij graag deze preek aan: JezusHeeftDeDoodOverwonnen

We danken jullie voor jullie begrip en flexibiliteit en wij zien uit naar getuigenissen van wat God in ons midden gaat doen in de komende weken!

In liefde met jullie verbonden,

Daniel & Sanne
Namens Ruben en Joanne en gehele oudstenraad

Bel ons

Vind ons

.

Nieuwe Binnenweg 324, Rotterdam