KIDS & YOUTH

Ons jongerenwerk is vernieuwend, vol van Gods invloed en vol van de Geest!
We willen discipelen van Jezus maken, zodat Hij en Zijn Koninkrijk zichtbaar wordt.

VERNIEUWEND

omdat God in Zijn woord zegt dat Zijn daden elke morgen nieuw zijn en Zijn trouw groot is. (Klaagliederen 3:23)

VOL VAN GODS INVLOED

omdat in Zijn woord staat dat we het grote gebod aan kinderen mogen doorgeven, dat we er over moeten spreken, thuis en onderweg, als we naar bed gaan en opstaan. (Deuteronomium 6:7)

VOL VAN DE GEEST

omdat in Zijn Woord staat dat Gods Geest levend maakt. (Johannes 6:63)

ONS JONGERENWERK IS VERDEELD IN:

Royal Kids (1-12 jaar)

INSCHRIJVEN

Als je met kinderen naar onze samenkomsten komt, houd er dan rekening mee dat je iets meer tijd nodig hebt voordat je zelf in de zaal kan gaan zitten. Je loopt namelijk niet alleen langs de Kids-ruimtes, je hebt ook even tijd nodig om je kinderen in te schrijven voor de juiste groep.


ROYALKIDS

Tijdens de samenkomst hebben de kids hun eigen feestje op maat!

Kinderen van 1 tot 4 jaar oud beginnen in hun eigen kidsruimte. Ook groep 1 tot en met groep 3 van de basisschool zijn vanaf de start in hun eigen kidsruimte. Vanaf 9.40uur is onze ‘Royal Kids Crew’ aanwezig.

Is er iets? Dan krijg je als ouder een berichtje. Zo weet je zeker dat jouw kind een goede tijd heeft en kan jij rustig genieten van de samenkomst.

Kinderen uit de groepen 4 tot en met 8 van de basisschool mogen het eerste half uur heerlijk in de zaal zitten om samen met hun ouders God te aanbidden. Via de beamer worden de kids na ongeveer een half uur opgeroepen om naar hun eigen programma te gaan. Daar hebben ze hun eigen Royal Kids ochtend die helemaal aansluit bij hun belevingswereld.

Gaat je kind naar de middelbare school? Dan zit hij/zij in de grote zaal en is van harte uitgenodigd bij de tieners op zaterdagavond 1x in de 2 weken.


OPHALEN

Na de samenkomst haal je je kind weer op. Wanneer iemand anders dan jijzelf jouw kind ophaalt, geef dit dan alvast door aan de ‘Royal Kids Crew’. Wil je nog even napraten? Haal dan eerst je kind op en loop daarna terug. Dan heb je ook nog even tijd voor koffie.


ROYAL KIDS PRAISE

De eerste zondag van de maand hebben we Royal Kids Praise!

Een geweldige praise ochtend met de Royal Kids band en DJ in de kleine zaal. Op deze ochtend luisteren we naar een toffe kids-preek, doen we een spel, vieren we avondmaal en praisen we ons hees.

Kingdom Force in Christ (12-18 jaar)

ONZE TIENERS

Vanaf de brugklas ben je welkom!

Een geweldige leuke groep met tieners tot 18 jaar oud.


De tieneravonden zijn 1x in de 2 weken op zaterdagavond van 19:30 uur (inloop) tot 22:00uur. Ben jij een tiener die op zoek is naar God en leuke leeftijdsgenoten dan zit je bij ons goed! Je bent altijd welkom om kennis met ons te maken en onze groep te versterken! 3 a 4 keer per jaar hebben we een praiseavond speciaal voor jongeren.


ACTIVITEITEN

Chillen en veel lol hebben met elkaar is op de tieneravonden standaard aanwezig. Wij zijn een actieve groep die naast de zaterdagavond nog meer activiteiten heeft zoals: Tienerweekend, meiden/jongensavond, met elkaar naar conferenties (opwekking) en events als LikeJesus, relaxactiviteiten zoals survivallen, strand, filmmarathon, enz.


PROGRAMMA

Wij  hebben een programma dat gericht is op de behoefte van de tieners. Elke tiener is uniek en heeft een andere manier van leren. De ene tiener is een doener en de andere tiener houdt van bestuderen en de verdieping opzoeken. Een andere tiener is op zoek naar de basis; waarom geloven?

We vinden het belangrijk dat tieners in een liefdevolle relatie leven met elkaar en hun directe omgeving. Leren over God en Zijn woord. En uitstappen in geloof en de kracht van de Heilige Geest zien functioneren. Voor onze 16-plussers hebben we regelmatig een extra avond zodat zij erachter komen wat hun talenten zijn en ze worden gecoacht. Zij krijgen de gelegenheid om hun talenten in te zetten tijdens de tieneravonden. Zo kan het dus zijn dat een 16-plusser een preekje of activiteit organiseert.

Ben je tussen de 18 en de 20 jaar mag je kiezen of je nog meer gecoacht wil worden en inzetbaar bent bij de tieners als leider of dat je door wilt stromen naar Students For Christ.

Ben jij ouder dan 18 jaar? Kijk dan eens op onze pagina over ‘Students for Christ’!

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar? Meld je aan voor ons jongerenwerk! Dat kan door onderstaand contactformulier in te vullen.

CONTACT OPNEMEN

Door dit contactformulier in te vullen ga je akkoord met ons privacy reglement. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en gebruiken deze enkel voor het doeleinde waartoe het formulier wordt ingevuld. Jouw gegevens worden door EC Europoort niet aan derden verstrekt.

~|icon_mail_alt~|elegant-themes~|outline

Mail ons

~|phone~|font-awesome~|solid

Bel ons

~|icon_pin~|elegant-themes~|solid

Vind ons

.

Nieuwe Binnenweg 324, Rotterdam

~|social_facebook~|elegant-themes~|solid
~|social_youtube~|elegant-themes~|solid