KIDS & YOUTH

Ons jongerenwerk is vernieuwend, vol van Gods invloed en vol van de Geest!
We willen discipelen van Jezus maken, zodat Hij en Zijn Koninkrijk zichtbaar wordt.

VERNIEUWEND

omdat God in Zijn woord zegt dat Zijn daden elke morgen nieuw zijn en Zijn trouw groot is. (Klaagliederen 3:23)

VOL VAN GODS INVLOED

omdat in Zijn woord staat dat we het grote gebod aan kinderen mogen doorgeven, dat we er over moeten spreken, thuis en onderweg, als we naar bed gaan en opstaan. (Deuteronomium 6:7)

VOL VAN DE GEEST

omdat in Zijn Woord staat dat Gods Geest levend maakt. (Johannes 6:63)

ONS JONGERENWERK IS VERDEELD IN:

Royal Kids (1-12 jaar)

 


ROYALKIDS

Tijdens de samenkomst hebben de kids hun eigen feestje op maat! Vanaf 9.40uur is onze ‘Royal Kids Crew’ aanwezig om jouw kind te verwelkomen.

ROYAL KIDS tijdens de Corona Crisis

Wij zijn dankbaar weer kinderwerk te kunnen aanbieden, al is het nog met beperkingen. De groepen worden kleiner gehouden en wij vragen je om jouw kind ook via Eventbrite in te schrijven. Klik hier om de beschikbaarheid voor komende zondag te checken. Nieuwe tickets komen elke donderdagavond beschikbaar. 

  • Voor de onder-, midden- , en bovenbouw is er in week 1, 2 en 3 van de maand Royal kids. 
  • Lopers: week 1 en 3 van de maand
  • Peuters: week 1 en 3 van de maand
  • In week 4 van de maand is er geen kinderwerk.
  • Is er een 5e week in de maand, dan is er ook geen kinderwerk en zijn de kids bij hun ouders  in de zaal.  

Tijdens de Royal Kids dienstenIs er iets met jouw kind aan de hand? Dan krijg je als ouder een berichtje. Zo weet je zeker dat jouw kind een goede tijd heeft en kan jij rustig genieten van de samenkomst.

Gaat je kind naar de middelbare school? Dan is er voor hen speciale tienergroep. Meer info vind je in de button hieronder.

OPHALEN

Na de samenkomst haal je je kind weer op. Wanneer iemand anders dan jijzelf jouw kind ophaalt, geef dit dan alvast door aan de ‘Royal Kids Crew’. Wil je nog even napraten met vrienden? Haal dan eerst je kind op en loop daarna terug. Dan heb je ook nog even tijd voor koffie.


BETROKKEN RAKEN? 

Heb jij hart voor kinderen en voor God en wil jij kinderen helpen groeien in hun relatie met Jezus? Laat het ons weten, we gaan graag met je in gesprek! 

 

Tieners (11-17 jaar)

ONZE TIENERS

Het tienerwerk van  Europoort nodigt jou van uit om deel te zijn van een te gekke groep met andere jongeren! Onze tiener groep is een plek waar  vriendschappen ontstaan, waar je fun mag hebben, waar je leert hoe tof het is om met elkaar gemeente te zijn en het allerbelangrijkste; je relatie met Jezus te verdiepen en actief uit te leven.


Tieners van 11 tot  17 jaar 

Voor onze tieners is er elke zondag een eigen dienst in het Jeugdhonk. God ontmoeten op een manier die bij hen past. Regelmatig zijn de tieners bij aanvang van de dienst in de zaal om een mooi stuk aanbidding mee te pakken. 

Maak op zondag of tijdens een Welcome to Church Lunch kennis met onze tienerwerkers en sluit aan 🙂

 


 

Ben jij ouder dan 18 jaar? We connecten je dan graag met een van onze LifeGroups voorjongvolwassenen. 

Ben jij tussen de 11 en 17 jaar? Meld je aan voor ons jongerenwerk! Dat kan door onderstaand contactformulier in te vullen.

CONTACT OPNEMEN

Door dit contactformulier in te vullen ga je akkoord met ons privacy reglement. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en gebruiken deze enkel voor het doeleinde waartoe het formulier wordt ingevuld. Jouw gegevens worden door EC Europoort niet aan derden verstrekt.

Bel ons

Vind ons

.

Nieuwe Binnenweg 324, Rotterdam