AANMELDFORMULIER PARTTIME TRAINING KINGDOM LIFE COLLEGE

Geweldig dat jij je wilt aanmelden voor een training van Kingdom Life College. Om jouw aanmelding te kunnen verwerken willen we je vragen om onderstaand formulier in te vullen.

(*Het lesgeld voor School of the Prophetic, School of Worship en School of Leadership kan ook in twee termijnen worden betaald. Het tweede termijn wordt halverwege de cursus afgeschreven. Let op: in verband met de administratie zijn hier extra kosten aan verbonden.)

Voor het goed kunnen volgen van de Parttime Logos training is het belangrijk dat je al gewend bent om in de Bijbel te lezen en wedergeboren christen bent. Daarom de volgende vragen:

Ik geef toestemming aan Evangelisch Centrum Europoort om €295,- van mijn rekening af te schrijven.Ik wil graag in twee termijnen betalen en geef toestemming aan Evangelisch Centrum Europoort om twee termijnen van €160,- van mijn rekening af te schrijven.

Door dit contactformulier in te vullen ga je akkoord met ons privacy reglement. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en gebruiken deze enkel voor administratieve doeleinden. Dit betekent dat jouw gegevens worden opgeslagen in onze administratie. Jouw gegevens worden door Kingdom Life College niet aan derden verstrekt.