AANMELDFORMULIER PARTTIME TRAINING KINGDOM LIFE COLLEGE

Geweldig dat jij je wilt aanmelden voor een training van Kingdom Life College. Om jouw aanmelding te kunnen verwerken willen we je vragen om onderstaand formulier in te vullen.
  • (*Het lesgeld voor School of Deliverance, School of Worship en School of Leadership kan ook in twee termijnen worden betaald. Het tweede termijn wordt halverwege de cursus afgeschreven. Let op: in verband met de administratie zijn hier extra kosten aan verbonden.)
  • Voor het goed kunnen volgen van de Parttime Logos training is het belangrijk dat je al gewend bent om in de Bijbel te lezen en wedergeboren christen bent. Daarom de volgende vragen:
  • Ik geef toestemming aan Europoort International Church om €295,- van mijn rekening af te schrijven.Ik wil graag in twee termijnen betalen en geef toestemming aan Europoort International Church om twee termijnen van €160,- van mijn rekening af te schrijven.Ik geef toestemming aan Europoort International Church om €585,- van mijn rekening af te schrijven. (Alleen aankruisen wanneer je de ‘Parttime logos’ training gaat volgen.)