DANIEL & SANNE PASTERKAMP

Daniel en Sanne zijn Lead Pastors van Europoort. Ze dromen er van dat heel regio Rotterdam gaat ontdekken hoe groot de liefde en hoe onvoorwaardelijk de genade van God is voor iedereen.

Daniel is geboren op het zendingsveld van Papoea Nieuw Guinea. Hij woonde onder andere in Japan en Australië, maar immigreerde op 16-jarige leeftijd met zijn ouders naar Nederland. Door de passie en het verlangen om God beter te leren kennen vertrok Daniel naar Londen voor een tweejarige Bijbelschool. Hij kwam vervolgens weer terug naar Nederland en ging aan de slag in de zorgsector.

Sanne is een geboren Rotterdamse, maar ook zij heeft wat met het buitenland. Zo vertrok ze ooit naar Zuid-Afrika om daar een tweejarige Bijbelschool te doen. Sanne heeft een hart voor aanbidding en muziek. Toen ze terug kwam in Nederland leidde ze jarenlang aanbidding in verschillende kerken en bij conferenties.

Juni 2008 sloeg de vonk tussen Daniel en Sanne over toen ze elkaar ontmoette tijdens een conferentie. Ze trouwden een jaar later en inmiddels hebben ze een prachtig gezin bestaande uit twee meiden en twee jongens.

Sinds 2016 zijn Daniel en Sanne Lead Pastors. Ze houden van God, Zijn kerk, mensen en vinden het belangrijk dat iedereen die Europoort bezoekt zich geliefd en welkom voelt. Dat ze ontdekken wat hun bestemming is en dat ze vol overgave voor Jezus gaan leven.

Bel ons

Vind ons

.

Nieuwe Binnenweg 324, Rotterdam