LIFEGROUPS

Lifegroups zijn kleine groepen die doordeweeks samenkomen.
Voor alle leeftijden. Elkaar ontmoeten en samen groeien in relatie met God en elkaar.

Als kerk zijn we een familie. De Lifegroups zijn een plaats waar iedereen, los van leeftijd, achtergrond en ‘geloofsjaren’ een plaats van liefde, zorg, eer en respect vindt.

VEELGESTELDE VRAGEN

Iedereen is anders. Dat geldt ook voor onze Lifegroups. Omdat iedere Lifegroup verschilt, zijn er ook verschillen in hoe zij hun avonden vormgeven. Er zijn een aantal elementen die in alle groepen terugkomen. We aanbidden God, we delen uit de Bijbel, we bidden voor elkaar en we getuigen van wat God in ons leven heeft gedaan. Binnen een Lifegroup kun je bouwen aan vriendschappen.

Onderaan deze pagina vind je een lijst met alle verschillende Lifegroups. Wil jij je aansluiten bij een groep? Stuur een e-mail. We helpen je graag een Lifegroup te vinden die bij jou past!

IN ROTTERDAM

BUITEN ROTTERDAM

ENGLISH SPEAKING

CONTACT OPNEMENDoor dit contactformulier in te vullen ga je akkoord met ons privacy reglement. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en gebruiken deze enkel voor het doeleinde waartoe het formulier wordt ingevuld. Jouw gegevens worden door EC Europoort niet aan derden verstrekt.