MIDWEEK SERVICES OP DINSDAGAVONDEN

Welkom!

De Midweekservices is een plek om toegerust en getraind te worden, een plek van verbinding, van inspiratie, van gebed en aanbidding. Kortom, een plek waarin iets voor iedereen te vinden is die een volgende stap wil nemen in hun wandel met God.

Zie hieronder welke tracks je kan volgen. 

TRack 1

 First Steps | De fundamenten van het Christelijk geloof

Trackleider: Noa Zielhuis

Deze track is voor iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof, voor iedereen die kort geleden tot geloof gekomen is én voor iedereen die meer wil weten over de Europoort 

Thema’s die voorbij zullen komen tijdens deze avonden:

Wie is Jezus – God de Vader – De Heilige Geest – De Bijbel, Het Woord van God – Bidden voor jezelf en voor anderen – Dopen

Het is een cursus van 6 weken maar instappen kan elke week.

TRACK 2

 Keys to Spiritual Growth

Trackleider: Daniel Pasterkamp, onderwijzers: Mark-Peter Amoureus, Ruben van der Wolf, Rocelie Pulmano. 

Tijdens de track krijg je onderwijs toegereikt over hoe je geestelijk kan groeien. Je zal meegenomen in de volgende onderwerpen: Gaven van de Geest, geven, dienen, zaaien en oogsten, getuigen zijn, gemeente zijn.
Een aantal vragen die we zullen behandelen: Wat is jouw plek in de gemeente en hoe functioneert een gemeente? Maar ook: hoe ga je geestelijk gezond om met datgeen wat God aan jou toevertrouwd? We willen je helpen om daar praktisch mee om te gaan: hoe kan je vandaag toepassen wat je geleerd hebt? 

TRACK 3

 Road to freedom 

Trackleider: Daniel Pasterkamp, onderwijzers: Cor en Marleen van Dam, Agnes Veling

Wil jij meer vrijheid ervaren in je leven, of juist anderen helpen om meer vrijheid te ervaren of wil je leren wat vrijheid nou precies is? Dan is deze track wat voor jou. Tijdens deze track krijg je onderwijs over: Vergeving, bekering, doop, bevrijding, vernieuwing denken, weerstand bieden aan de duivel. Jezus is de ultieme vrijheid en Hij zal centraal staan tijdens deze track. 

We nemen je graag mee in deze onderwerpen om zo de weg te gaan van de vrijheid. We willen je helpen om daar praktisch mee om te gaan: hoe kan je vandaag toepassen wat je geleerd hebt?

Tijden

19.30 uur inloop – 19.45 start met aanbidding

20.30 – 21.45  uur: diverse tracks

* in de schoolvakanties zijn er geen Midweek Services 

Locatie

Nieuwe Binnenweg 324 – 326
Rotterdam

contact

Jouw vragen over Midweek Services beantwoorden we graag! Mail ons via midweek@europoortinternational.nl

Translation

All the tracks are in Dutch. Would you like to attend? Please let us know and we will do our very best to arrange translation!

BEREIKBAARHEID

Europoort bevindt zich dichtbij het centrum van Rotterdam. Je kunt ons goed bereiken met Openbaar Vervoer of met de auto. Let op: het is en blijft Rotterdam, dus het zal vrijwel altijd druk zijn, let ook op dat sommige zones betaald parkeren zijn. Reserveer genoeg tijd voor het vinden van een parkeerplek als je de omgeving nog niet kent! Voor de deur hebben wij een Kiss & Ride, zo kunnen jouw passagiers alvast uitstappen als jij de auto gaat parkeren.

Tips

Openbaar vervoer

METRO
uitstappen bij halte Coolhaven (bekijk hier de looproute)

TRAM
uitstappen bij halte Heemraadssingel (vanaf CS neem je tram 4 richting Marconiplein)

P&R Kralingse Zoom

Gratis parkeren bij P&R Kralingse Zoom. Vervolgens 12 minuten met metro lijn A/B richting Schiedam Centrum, uitstappen bij Coolhaven. Vervolgens 5 minuten lopen naar de Nieuwe Binnenweg. Kosten metro kaartje: 1,58 per enkele rit.

Let op: Je hebt hier een OV chipkaart voor nodig!

>> Bekijk hier de looproute vanaf halte Coolhaven

Parkeren

Op zondag kun je tot 12.00 uur gratis parkeren in de wijk, daarna is het op veel plekken betaald parkeren. Doordeweeks zijn er meerdere opties:

– Parkeren op de Nieuwe Binnenweg
– Parkeren in de straten rondom de kerk
– Parkeren in de parkeergarage Nieuwe Binnenweg 388c
– P&R Kralingse Zoom

In heel Rotterdam kun je bij de parkeerautomaat alleen betalen d.m.v. kentekenparkeren.

Betaald parkeren Nieuwe Binnenweg en omgeving

Op ma – za van 9.00 uur tot 23.00.00 uur betaald parkeren, op zondag van 12.00-23.00 uur. Tarief: 50 cent per 22 minuten. Het eerste half uur is 10 cent, omdat het een stop en shop regio is.

Parkeergarage Nieuwe Binnenweg 388C

Openingstijden:
Ma – Vr 7.00 – 21.30 uur
Za 7.00 – 20.45 uur
Zondag gesloten

Tijdens de openingstijden zijn toezichthouders aanwezig naast cameratoezicht. Uitrijden is 24 per dag mogelijk, indien in het bezit van inrijkaart.

Tarief: eerste half uur gratis. Starttarief: 1,- voor 53 minuten. Vervolg tarief: 0,50 per 26 minuten. Dagtarief: 11,-. Betalen met cash of PIN.

Bel ons

Vind ons

.

Nieuwe Binnenweg 324, Rotterdam