MIDWEEK SERVICES OP DINSDAGAVONDEN

Welkom!

De Midweekservices is een plek om toegerust en getraind te worden, een plek van verbinding, van inspiratie, van gebed en aanbidding. Kortom, een plek waarin iets voor iedereen te vinden is die een volgende stap wil nemen in hun wandel met God.

TRack 1

First Steps | Trackleider Noa Zielhuis

Overige sprekers: Joanne de Jong, Anne Linde van der Lee, Bart Rieveld & gastsprekers. 

Deze track is voor iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof, voor iedereen die kort geleden tot geloof gekomen is én voor iedereen die meer wil weten over Europoort.  

De First steps track start met een Welcome to Church Night, een avond waarin je meer te weten zult komen over wie wij zijn als Kerk, je leert meer over het leiderschap, de visie én je leert mensen kennen!

Thema’s die voorbij zullen komen tijdens de overige avonden:

Wie is Jezus- God de Vader – De Heilige Geest – De doop door onderdompeling- De Bijbel, Het Woord van God – Bidden voor jezelf en voor anderen- Het doel van je leven – De Schepping, hoe het allemaal begon – Het nieuwe leven door wedergeboorte – Vergeving- Bevrijding

 Instappen kan elke week

Klik hier om je aan te melden voor de First Steps Track of de eerstvolgende Welcome To Church Night. 

 

track 2 | Blok 3 vanaf 11 januari

De Eindtijd | Trackleiders: Steve van Deventer

  Deze track is voor mensen die nog weinig van de eindtijd afweten, voor mensen die er juist al veel van af weten en hierover in gesprek willen gaan en mensen die nieuwsgierig zijn naar wat Steve er over te vertellen heeft. Sluit dus vooral aan!

 

Onderwerpen die onder andere aan bod komen: De betekenis van een Bijbelse profetie en de interpretatie daarvan – De speciale belofte van het boek Openbaring – Bijbelse begrippen zoals Eindtijd, de dag des Heren, de dag des Oordeel etc. – 7-tijdsindeling van het Boek Openbaring – en nog veel meer!

Daarnaast zullen we in groepjes met elkaar nadenken over de toepassing en met elkaar God zoeken.

Instappen kan elke week

Klik hier om je aan te melden. 

track 3 | Blok 3 vanaf 11 januari

Het verstaan van Gods Stem | Trackleiders Willy van Iersel en Debbie Haas

Ben je op zoek naar meer beweging en diepgang in je relatie met God? Dan is deze track over het luisteren naar God voor jou! Het spreken van God is alles bepalend voor leiding, voor bescherming, voor inzichten, voor opbouw, dus voor een leven vol van God en Zijn handelen. Deze track is zowel voor degenen die zoekend zijn hoe God spreekt als voor degenen die al meer ervaring hebben.

 

Deze track zal je inspireren en aanmoedigen dagelijks meer van Gods spreken te verwachten.

 

Onderwerpen die aan bod komen : spreekt God nog steeds? Wat zijn manieren waarop Hij spreekt? Wat zijn belemmeringen? Dromen en visioenen. Gebed en spreken in tongen.  Gods stem in verdriet en lastige situaties. Hoe kun je Zijn stem makkelijker verstaan.?

 

We oefenen in groepjes en individueel zodat je zoveel mogelijk praktisch kunt leren.

 

Instappen kan elke avond

Klik hier om je aan te melden. 

Tijden

19.30 uur inloop – 19.45 start met aanbidding

20.30 – 21.45  uur: diverse tracks

* in de schoolvakanties zijn er geen Midweek Services 

Locatie

Nieuwe Binnenweg 324 – 326
Rotterdam

contact

Jouw vragen over Midweek Services beantwoorden we graag! Mail ons via midweek@europoortinternational.nl

Translation

Would you like to attend? Please let us know and we will do our very best to arrange translation!

BEREIKBAARHEID

Europoort bevindt zich dichtbij het centrum van Rotterdam. Je kunt ons goed bereiken met Openbaar Vervoer of met de auto. Let op: het is en blijft Rotterdam, dus het zal vrijwel altijd druk zijn, let ook op dat sommige zones betaald parkeren zijn. Reserveer genoeg tijd voor het vinden van een parkeerplek als je de omgeving nog niet kent! Voor de deur hebben wij een Kiss & Ride, zo kunnen jouw passagiers alvast uitstappen als jij de auto gaat parkeren.

Tips

Openbaar vervoer

METRO
uitstappen bij halte Coolhaven (bekijk hier de looproute)

TRAM
uitstappen bij halte Heemraadssingel (vanaf CS neem je tram 4 richting Marconiplein)

P&R Kralingse Zoom

Gratis parkeren bij P&R Kralingse Zoom. Vervolgens 12 minuten met metro lijn A/B richting Schiedam Centrum, uitstappen bij Coolhaven. Vervolgens 5 minuten lopen naar de Nieuwe Binnenweg. Kosten metro kaartje: 1,58 per enkele rit.

Let op: Je hebt hier een OV chipkaart voor nodig!

>> Bekijk hier de looproute vanaf halte Coolhaven

Parkeren

Op zondag kun je tot 12.00 uur gratis parkeren in de wijk, daarna is het op veel plekken betaald parkeren. Doordeweeks zijn er meerdere opties:

– Parkeren op de Nieuwe Binnenweg
– Parkeren in de straten rondom de kerk
– Parkeren in de parkeergarage Nieuwe Binnenweg 388c
– P&R Kralingse Zoom

In heel Rotterdam kun je bij de parkeerautomaat alleen betalen d.m.v. kentekenparkeren.

Betaald parkeren Nieuwe Binnenweg en omgeving

Op ma – za van 9.00 uur tot 23.00.00 uur betaald parkeren, op zondag van 12.00-23.00 uur. Tarief: 50 cent per 22 minuten. Het eerste half uur is 10 cent, omdat het een stop en shop regio is.

Parkeergarage Nieuwe Binnenweg 388C

Openingstijden:
Ma – Vr 7.00 – 21.30 uur
Za 7.00 – 20.45 uur
Zondag gesloten

Tijdens de openingstijden zijn toezichthouders aanwezig naast cameratoezicht. Uitrijden is 24 per dag mogelijk, indien in het bezit van inrijkaart.

Tarief: eerste half uur gratis. Starttarief: 1,- voor 53 minuten. Vervolg tarief: 0,50 per 26 minuten. Dagtarief: 11,-. Betalen met cash of PIN.

Mail ons

Bel ons

Vind ons

.

Nieuwe Binnenweg 324, Rotterdam