PASTORAAT

Er kunnen dingen in het leven gebeuren die er voor zorgen dat je vastloopt. Binnen Europoort is er een team actief dat zich inzet voor pastoraat. Heb jij behoefte aan gebed? We zijn er voor jou.

De visie van het pastoraat wordt het beste verwoord in het Griekse woord ‘parakletos’. Dat betekent: ‘Voor een periode langszij komen om iemand op weg te helpen.’ Daarbij is vooral de toekomst van belang. We onderzoeken samen de dingen in het verleden die het heden kleuren en de toekomst verhinderen, zodat er weer een weg zichtbaar wordt. Daar horen emoties bij als boosheid en pijn, die zeker ook ruimte krijgen in het proces.

Het pastoraat in Europoort richt zich op de gehele mens vanuit relatie met God. Hij heeft ons geschapen om in relatie te staan met elkaar en tot andere mensen. En Hij wil ons leren om in verbondenheid met Hem en elkaar te leven. Jezus zegt zelf in het Woord dat dat het grootste gebod is: God liefhebben met heel ons hart en onze naaste als onszelf.

Heb jij behoefte aan pastorale zorg? Vul dan onderstaand contactformulier in.

SOZO

Binnen Europoort werken we met Sozo. Het hart van Sozo is mensen in contact brengen met God zodat ze zelf van Hem horen. Sozo is geen counseling sessie, maar een tijd van interactie met Vader, Zoon en Heilige Geest.

IN HIS HEALING PRESENCE

Kom tot rust in de diepe tegenwoordigheid van God. In His healing presence geeft je de mogelijkheid om stil te zijn bij Hem, gebed te ontvangen en zijn liefdevolle aanwezigheid te ervaren. Je bent van harte welkom op deze avonden.

CONTACT OPNEMENDoor dit contactformulier in te vullen ga je akkoord met ons privacy reglement. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en gebruiken deze enkel voor het doeleinde waartoe het formulier wordt ingevuld. Jouw gegevens worden door EC Europoort niet aan derden verstrekt.