SHINE - WOMEN WITH PASSION & PURPOSE

Shine is een plek voor vrouwen van alle leeftijden en alle achtergronden. Een plek om samen te komen en te connecten, om samen te aanbidden en vooral een plek waar je aangemoedigd wordt om te stappen in het leven dat God voor je heeft.  Shine is een groeiende community waar vriendschappen ontstaan en  waar je bekrachtigd wordt om jouw leven met een passie en een doel te leven. Vol van de kracht van God!

"Het is tijd dat vrouwen van alle generaties opstaan, gaan schitteren en zullen stappen in de bestemming die God voor hen heeft. God heeft jou op Zijn hart." - Sanne Pasterkamp

Shine Events

Een keer per jaar is er een Shine event. Een te gekke dag vol van Gods Woord,  inspiratie, worship, workshops, lekker eten en allerlei leuke stands.  Een dag voor jou om op te laden en verfrist weer naar huis te gaan! Come join us! En neem je vriendinnen gezellig mee!

Het volgende Shine-event is op 16 Maart

Koop je ticket op Eventbrite via onderstaande link en kies ook direct welke mooie workshop jij wil volgen.

Verwacht: Shine Nights

Avonden om samen als vrouwen en vriendinnen God te aanbidden en een krachtig woord te horen!

Toegang: gratis

Data Shine Nights

Nog geen datum bekend.

SHINE & SANNE

Sanne Pasterkamp is, samen met haar man Daniel sinds 2016 Lead Pastor van Europoort International Church. Ze heeft een hart voor aanbidding, werd hiervoor getraind tijdens haar twee-jarige opleiding aan het Rhema Bible Training Centre in Johannesburg en heeft jarenlang het aanbiddingsteam van de Europoort geleid. Daarnaast zul je, wanneer je haar ontmoet, ontdekken dat ze het belangrijk vindt dat jij je thuis voelt. Dat je kunt zijn wie je bent en dat jij je veilig voelt. Sanne’s passie is dat vele mensen God leren kennen, zich geliefd en welkom voelen in de kerk, hun bestemming ontdekken en vol overgave voor Jezus leven.