SHINE - WOMEN WITH PASSION & PURPOSE

Shine is een plek voor vrouwen van alle leeftijden en alle achtergronden. Een plek om samen te komen en te connecten, om samen te aanbidden en vooral een plek waar je aangemoedigd wordt om te stappen in het leven dat God voor je heeft. Shine is een groeiende community waar vriendschappen ontstaan en waar je bekrachtigd wordt om jouw leven met een passie en een doel te leven. Vol van de kracht van God!

“Het is tijd dat vrouwen van alle generaties opstaan, gaan schitteren en zullen stappen in de bestemming die God voor hen heeft. God heeft jou op Zijn hart.” – Sanne Pasterkamp

Shine Nights

Shine Nights zijn avonden om samen als vrouwen en vriendinnen God te aanbidden opgebouwd te worden door een krachtig woord en natuurlijk een avond om met elkaar te connecten. Het zijn heel bijzondere avonden in de tegenwoordigheid van God. Het zijn avonden om even op te laden, bij te komen en te genieten van even niets moeten, maar ontvangen van het Hij voor jou heeft. Ben jij erbij de komende Shine Night?

Upcoming Shine Nights

Zaterdagavond 1 oktober 2022 Shine Night met Arleen Westerhof| start 19.00 uur – deuren open vanaf 18.30 uur.

 

Op zaterdag 1 oktober is er weer een Shine Night met als Thema Wide Awake! Ben jij wakker, ben jij klaar voor delingen van God, klaar om Zijn stem te verstaan? Verlang je ernaar om meer te staan in de kracht van Zijn Heilige Geest? Kom dan naar deze avond! Gratis!

Shine & Sanne

Sanne Pasterkamp is, samen met haar man Daniel sinds 2016 Lead Pastor van Europoort International Church. Ze heeft een hart voor aanbidding, werd hiervoor getraind tijdens haar twee-jarige opleiding aan het Rhema Bible Training Centre in Johannesburg en heeft jarenlang het aanbiddingsteam van Europoort geleid. Daarnaast zul je, wanneer je haar ontmoet, ontdekken dat ze het belangrijk vindt dat jij je thuis voelt. Dat je kunt zijn wie je bent en dat jij je veilig voelt. Sanne’s passie is dat vele mensen God leren kennen, zich geliefd en welkom voelen in de kerk, hun bestemming ontdekken en vol overgave voor Jezus leven.

Mail ons

Bel ons

Vind ons

.

Nieuwe Binnenweg 324, Rotterdam