SHINE - WOMEN WITH PASSION & PURPOSE

Shine is een plek voor vrouwen van alle leeftijden en alle achtergronden. Een plek om samen te komen en te connecten, om samen te aanbidden en vooral een plek waar je aangemoedigd wordt om te stappen in het leven dat God voor je heeft. Shine is een groeiende community waar vriendschappen ontstaan en waar je bekrachtigd wordt om jouw leven met een passie en een doel te leven. Vol van de kracht van God!

“Het is tijd dat vrouwen van alle generaties opstaan, gaan schitteren en zullen stappen in de bestemming die God voor hen heeft. God heeft jou op Zijn hart.” – Sanne Pasterkamp

Shine Nights

Shine Nights zijn avonden om samen als vrouwen en vriendinnen God te aanbidden opgebouwd te worden door een krachtig woord en natuurlijk een avond om met elkaar te connecten. Het zijn heel bijzondere avonden in de tegenwoordigheid van God. Het zijn avonden om even op te laden, bij te komen en te genieten van even niets moeten, maar ontvangen van hetgeen Hij voor jou heeft. Ben jij erbij de komende Shine Night?

Upcoming Shine Nights

Zaterdagavond 18 maart Shine Night | start 19.00 uur – deuren open vanaf 18.30 uur.

 

Op zaterdag 18 maart is er weer een Shine Night. Het thema voor dit seizoen is: Wide Awake! Heb jij, net als wij, het verlangen om geestelijk wakker te zijn? “Aan” voor de dingen van God? Om meer en meer te functioneren in Gods kracht en een blijvende impact te maken in Zijn Koninkrijk? Ja? Mis deze avond dan niet! We zullen specifiek een tijd van gebed nemen om jou hierin te bekrachtigen. 

Sanne zal deze avond spreken en een boodschap brengen die als hart heeft jou aan te moedigen en te bekrachtigen! Natuurlijk zullen we samen God aanbidden en zal er voldoende tijd zijn om te connecten onder het genot van een hapje en een drankje. Ben jij erbij? Reserveer hieronder jouw gratis ticket. 

Shine & Sanne

Sanne Pasterkamp is, samen met haar man Daniel sinds 2016 Lead Pastor van Europoort International Church. Ze heeft een hart voor aanbidding, werd hiervoor getraind tijdens haar twee-jarige opleiding aan het Rhema Bible Training Centre in Johannesburg en heeft jarenlang het aanbiddingsteam van Europoort geleid. Daarnaast zul je, wanneer je haar ontmoet, ontdekken dat ze het belangrijk vindt dat jij je thuis voelt. Dat je kunt zijn wie je bent en dat jij je veilig voelt. Sanne’s passie is dat vele mensen God leren kennen, zich geliefd en welkom voelen in de kerk, hun bestemming ontdekken en vol overgave voor Jezus leven.

Bel ons

Vind ons

.

Nieuwe Binnenweg 324, Rotterdam