Sozo

Binnen Europoort werken we met Sozo. Het hart van Sozo is mensen in contact brengen met God zodat ze zelf van Hem horen. Sozo is geen counseling sessie, maar een tijd van interactie met Vader, Zoon en Heilige Geest.

Sozo is een persoonlijke tijd van gebed voor innerlijke genezing en bevrijding en komt uit Bethel Church in Redding. (www.bethelsozo.com)

Sozo is een Grieks woord voor redding, genezing en bevrijding en komt 110 keer voor in het Nieuwe Testament. Onder leiding van de Heilige Geest worden wonden uit het verleden genezen en verkeerde denkbeelden die onze relatie met Vader, Zoon en Heilige Geest hinderen ontmaskert en vervangen voor de waarheid van God.

Tijdens de Sozo sessie:

  • Hoor je zelf van God.
  • Ga je ervaren dat wonden uit het verleden genezen worden en bolwerken worden doorbroken.
  • Worden deuren uit het verleden gesloten die een negatieve invloed hebben in het heden.
  • Komen leugens in het licht en worden vervangen worden door Gods waarheid.

Aan het eind van de Sozo sessie ontvang je een lijst van goede dingen die God heeft gesproken.

Aanmelden voor een Sozo sessie kan door een mail te sturen via het contactformulier.

Het hart van Sozo is dat de mensen met alles naar God gaan en zelf antwoord krijgen. ‘De geest van een mens is een lamp van de Heere, die alle schuilhoeken van zijn binnenste doorzoekt.’ (Spreuken 20:27 HSV)

De Sozo-bediening wordt gegeven door een team dat bestaat uit opgeleide vrijwilligers. Wij stellen daarom een financiële bijdrage zeer op prijs.

CONTACT OPNEMEN

Door dit contactformulier in te vullen ga je akkoord met ons privacy reglement. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en gebruiken deze enkel voor het doeleinde waartoe het formulier wordt ingevuld. Jouw gegevens worden door EC Europoort niet aan derden verstrekt.

Bel ons

Vind ons

.

Nieuwe Binnenweg 324, Rotterdam