HET TEAM

Maak kennis met het team van Europoort!

Ed & Syta van Setten20180903132250

Ed & Syta van Setten

Oudsten

Ed en Syta zijn oudsten in Europoort. Ed is jarenlang deel geweest van de staf en is binnen de oudstenraad een rijkdom aan ervaring. Ed en Syta hebben een hart voor mensen die tussen wal en schip vallen in onze maatschappij. Verder zijn zij degenen die de huwelijksvoorbereiding geven. 

Cor & Marleen van Dam20180903125908

Cor & Marleen van Dam

Oudsten

Cor en Marleen zijn ouders van vier volwassen kids en intussen volop opa en oma. Zij zijn als oudsten verantwoordelijk voor het Pastorale Team en Personeel & Organisatie. Hun hart is mensen tot herstel en volledig tot bloei zien komen. 

Pieter & Marieke van Nes20180903125745

Pieter & Marieke van Nes

Oudsten

Pieter en Marieke zijn beiden alumni van de Bijbelschool waar de vonk oversloeg. Zij zijn inmiddels ouders van Sophie en Boaz. Pieter is als oudste verantwoordelijk voor de financiën en Marieke leidt het Next Steps Team; haar passie is dat iedereen een plekje vindt in de kerk en groeit in zijn of haar relatie met God. 

Ruben & Joanne de Jong20180903125645

Ruben & Joanne de Jong

Oudsten & schoolleider Kingdom Life College

Ruben is verantwoordelijk voor zowel Kingdom Life full-time als part-time  en alle in-house trainingen. Hij is getrouwd met Joanne en samen zijn zij verantwoordelijk voor het groeiende aantal Lifegroups. Ruben en Joanne hebben een zoontje Manna – hun kleine geschenk uit de hemel! 

ONZE STAF