Zenden

Omzien naar onze naasten past bij onze kernwaarden en onze missie en visie.
We willen een kerk zijn die ook buiten eigen kerkmuren Jezus laat zien.

ZENDELINGEN EN MISSIONARISSEN

Aan EC Europoort zijn verschillende zendelingen en missionarissen verbonden. Zendelingen worden vanuit de gemeente uitgezonden en ondersteund. Missionarissen zijn gemeenteleden die uit eigen initiatief een project opzetten, mensen met een droom die in actie komen en waar wij als gemeente achter staan.

Zendelingen:

Bart en Jacqueline Eenkhoorn, Wycliffe Bijbelvertalers in West Afrika.

Jan Sjoerd Pasterkamp, Barnabas Ministries

Tim Breugem, Navigators Nederland

Missionarissen:

Eric & Dominique Visser, Brazilië, Children Asking

Miranda van Tuij, Zuid-Afrika, YWAM

Daniel en Ariana Suarez, YWAM Herrnhut Duitsland

Kledingbank

In ons pand hebben we een kledingbank. Mensen die ingeschreven staan bij de voedselbank kunnen hier elke vrijdagmorgen van 9:00 – 11:00 uur terecht.

Ons verlangen is om iedereen die bij ons aanklopt een stukje eigenwaarde te geven, met aandacht, liefde en gebed, om zo de handen en voeten van Jezus te zijn.

Heb jij kleding die je wilt doneren aan de kledingbank? Lever dit dan (gewassen) in. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

VOEDSELBANK

De Voedselbank geeft vanuit ons uitdeelpunt aan de Nieuwe Binnenweg (310) elke dinsdagmorgen ruim 80 voedselpakketten aan mensen die het financieel moeilijk hebben. Het team wordt gevormd door gemeenteleden en andere vrijwilligers.

Naast het verdelen van eten is er ruimte voor een praatje en gebed. Hierdoor wordt het hart van God zichtbaar voor deze mensen.

Ken je mensen die een voedselpakket nodig hebben? Klik hier:

CONTACT OPNEMEN

Door dit contactformulier in te vullen ga je akkoord met ons privacy reglement. Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en gebruiken deze enkel voor het doeleinde waartoe het formulier wordt ingevuld. Jouw gegevens worden door EC Europoort niet aan derden verstrekt.

Bel ons

Vind ons

.

Nieuwe Binnenweg 324, Rotterdam